martes, 1 de marzo de 2011

AGRAÏMENT A LA FUNDACIÓ ANTÒNIA ROURA

El diumenge 27 de febrer vaig poder gaudir del concert “Una nit a l’òpera – Som-hi!” al Teatre-Auditori de Granollers. Era un concert en benefici de la Fundació Antònia Roura  i com a cloenda de la celebració dels 30 anys de la constitució de l’entitat.

 Un concert magnífic, excel·lent. Un acte entranyable i adequat per felicitar i agrair a la Fundació el tracte amable i la cura que al llarg d’aquest anys  han dispensat a la nostra gent gran durant tot el temps que han viscut a les seves residències.

 Quan els familiars recordem els nostres éssers estimats, entre els bons moments que hi hem passat hem de comptar, com no pot ser d’una altra manera, el temps que van ser atesos per la vostra Fundació Antònia Roura. Estem convençuts que durant el temps que han estat amb vosaltres han sigut feliços, dins les seves naturals limitacions, gràcies a les atencions i a l’estimació de tot el personal de la Fundació que, tal com hem percebut, ultrapassa l’àmbit estrictament professional demostrant amb aquesta actitud que us estimeu la gent gran  i que contribuïu  a fer més planera i serena la darrera etapa de la seva vida. És així que sempre recordarem les vostres festes, les vostres abraçades i carícies plenes d’amor cap als nostres éssers estimats i avui, en la celebració d’aquests 30 anys de la Fundació, sentim la necessitat de dir-vos que us estem agraïts del tot pel que heu fet i pel que ens heu donat.

 Gràcies per tot això.

José Orive i Vélez