martes, 22 de marzo de 2011

Candidatura PSC






Aquest és l’equip amb el que em presento a les eleccions del proper 22 de maig. Ja els coneixeu-ho a tots i totes. Son gent de Canovelles, treballadora, il·lusionada, preparada, amb experiència en la gestió municipal i que s’estima el seu poble. Son dones i homes  que han demostrat el seu compromís amb Canovelles i que volen seguir fent-ho des del govern municipal.

Son gent amb ganes, en la que pots confiar i que estarà al teu servei.

José Orive Vélez.
.............................................................................................................................................

CANDIDATS I CANDIDATES (PSC Canovelles)

 1.- José Orive Vélez  

Va néixer  a Barbate (Cadis) fa 49 anys. Viu a Canovelles des que tenia 7 anys. Actualment és l’alcalde de Canovelles i president del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs. És casat i té dues filles. És llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i diplomat en Pedagogia Social per la Universitat de Barcelona. Professionalment és tècnic a l’administració local.  Primer Secretari de l’Agrupació Local, membre de l’Executiva i del Consell de Federació del PSC.

 2.-  Francesc Sánchez  López

Nascut a Canovelles fa 34 anys. Viu en parella. Llicenciat en Ciències Exactes per la Universitat de Barcelona. Màster en recerca en didàctica de les matemàtiques i actualment està fent  el doctorat en didàctica de les matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professionalment és professor d’educació secundària. Secretari d’organització de l’Agrupació Local i membre del Consell de federació del PSC. Persona molt activa en els moviments socioculturals infantils i juvenils de Canovelles.

 3.- Teresa Riera  Planas

Nascuda a Canovelles fa 49 anys. És casada i té una filla i un fill. Professionalment és administrativa. Actualment és regidora de Gent Gran i Serveis Socials. Vinculada als moviments associatius locals de cultura tradicional.

 4.-  Joan Isern  Rodríguez

Nascut a Canovelles fa 59 anys.  És casat i té tres filles i cinc  néts. Professionalment és executiu de Banca. Actualment és  regidor d’esports. És membre del Consell Escolar Municipal i de l’Escola d’Adults. Forma part  de l’Executiva Local del PSC. Vinculat al moviment esportiu local.

 5.-  Silvia Hernández  González

Nascuda a Canovelles fa 25 anys. Soltera. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster de Lideratge i Gestió de Polítiques Públiques. Màster de Tècniques d’Investigació Social Aplicada. Actualment és regidora de Dona i Igualtat. Vinculada a diferents ONG. És membre de l’Executiva i  el Consell de Federació i de l’Executiva Local de la JSC.

 6.-  Juan Fco. García Miguel Reyes

Nascut a Granollers  fa 36 anys. Viu a Canovelles fa  27 anys. Viu en parella. Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professionalment és advocat  laboralista. Va ser jutge de Pau de Canovelles. Actualment és  regidor president de l’Àrea de Territori i Urbanisme. Membre de la Comissió del Consorci de residus i  del Consell de Federació i de l’executiva Local del PSC.



 7.-  Elisabeth Toral  Gámez  ( independent )

Nascuda a Canovelles fa 25 anys. Soltera. Tècnica Superior de Radioteràpia. Treballa al Departament d’Oncologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Vinculada als moviments esportius locals.

 8.-  Emilio  Cordero Soria

Nascut a Granollers fa 39 anys. Fa 20 anys que viu a Canovelles. És casat i té un fill i dues filles. Tècnic superior en mecànica general. Professionalment és funcionari de l’administració local. Vinculat als moviments associatius i culturals locals.

 9.-  Gemma Marzo Maranges

Nascuda a Sabadell fa 44 anys. Viu a Canovelles des de fa 15 anys. És casada i té dues filles. Professionalment és administrativa. Actualment és regidora de Joventut i membre del Consell Escolar Municipal de l’escola Congost i de l’escola Jacint Verdaguer. Vinculada als moviments locals d’àmbit educatiu i esportiu.

10.-  Ginés López  Gómez

Nascut a Linares (Jaén) fa 50 anys . Viu a Canovelles des de fa 25 any.  És casat i té dues filles i un fill. Professionalment és responsable de logística industrial. Va ser regidor d’esports i cultura durant la legislatura del 2004 al 2007. És membre de l’Executiva Local del PSC. Vinculat a moviments esportius i culturals.

11.- Rafael Ruiz Alcalde  (independent)

Nascut a Canovelles fa 41 anys. És casat i té un fill i una filla. Diplomat en magisteri en l’especialitat de música per la Universitat de Barcelona. Professionalment és coordinador de projectes en una empresa d’inserció. Vinculat als moviments culturals locals.

12.-  Rosa Ma Hernández Prior

Nascuda a Canovelles fa 27 anys. Viu en parella. Llicenciada en Ciències Econòmiques  per la Universitat Pompeu Fabra. Professionalment és professora d’Educació Secundària i Cicles Formatius. Vinculada als moviments juvenils i culturals locals.

13.- Antonio Cañas  Alcántara

Nascut a Canovelles fa 46 anys . És casat i té un fill i una filla. Professionalment és comerciant. Actualment és regidor de Solidaritat i Cooperació, Comunicació, Sanitat i Consum.  És membre de l’Executiva Local del PSC.

14.- Eulalia Bogallo Zafra    (independent)

Nascuda a Granada fa 43 anys, en fa 38 que viu a Canovelles.  És casada i té dues filles. És esteticista i massatgista. Professionalment regenta una petita empresa.  Vinculada als moviments culturals locals.
15.-  Joaquim Marsal  Pla  (independent)

Nascut a Canovelles fa 68 anys. Divorciat. Té una filla i dues nétes. Actualment està jubilat. Vinculat als moviments esportius i de la gent gran de Canovelles.

16.-  Eva Susana Garcia Miguel

Nascuda a Granollers fa 37 anys. Soltera. Llicenciada en dret per la Universitat Oberta de Catalunya. Professionalment és administrativa. Monitora d’excursionisme i d’esplai. Membre de l’organització de la Matagalls i actriu de teatre amateur.

17.-  David Rodríguez Mesas  (independent)

Nascut a Canovelles fa 36 anys. Està casat i té una filla. Estudis universitaris d’Empresarials.  Professionalment és delegat de farmàcia. Vinculat als moviments culturals locals.

SUPLENTS:

18.-  Lidia Cortés  González

Nascuda a Canovelles fa 30 anys. Soltera. Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona. Professionalment és tècnica superior en recursos humans. Actualment és regidora de Règim Intern i Relacions Ciutadanes. Vinculada als moviments culturals locals.

19.- .-  Juan Antonio Rodríguez  Domínguez 

Nascut a Granollers fa 34 anys, en fa 8 que viu a Canovelles. És casat i té dues filles. Tècnic especialista en delineació. Màster en prevenció de riscos laborals. Professionalment és gestor de projectes d’obra civil. Actualment és regidor de Manteniment i Serveis i d’Atenció als Barris. Vinculat als moviments juvenils cristians. És membre de l’executiva Local del PSC.

20.- Maria Lluïsa Prat  González
        
Nascuda a Ogassa (Girona) fa 51 anys. Viu a Canovelles des de fa 46 anys. És casada i té dos fills. Diplomada en magisteri per la Universitat de Barcelona. Professionalment és mestra. Actualment és la primera tinent d’alcalde, presidenta de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Educació i Cultura. Consellera de Salut del Consell Comarcal.. És membre de l’Executiva Local i del Consell de federació del PSC. Vinculada als moviments educatius i culturals locals