martes, 8 de marzo de 2011

LA TEVA OPINIÓ ÉS IMPORTANT

A llarg d’aquests primers mesos de l’any des de l’agrupació local del PSC estem portant a terme una sèrie de reunions obertes a la participació de tothom amb l’objectiu de debatre i extreure conclusions per tal de elaborar el nostre programa electoral per les properes eleccions municipals de maig d’aquest 2011. Del que es tracta és de conèixer de primera mà els desitjos, necessitats i neguits dels canovellins per tal de preparar un programa electoral que sigui fruit de la pròpia gent de Canovelles. Tal i com vaig manifestar fa una setmana a l’acte de la meva presentació com a candidat, el meu compromís amb la ciutadania és fer que la gent que viu a Canovelles sigui cada dia una mica més feliç, i això només es pot fer amb la participació i coresponsabilitat de tots i totes.
La principal raó és que des de la nostra agrupació local no pretenem fer una programa per a la gent de Canovelles, sinó que volem redactar el programa amb la gent de Canovelles i de la gent de Canovelles.
Es tracten de reunions informals on, en una mena de taula rodona, els present intercanviem opinions de temes que ens afecten a la nostra vida diària, de problemes quotidians i aportem idees de com pot l’administració local treballar per a que es solucionin. Ningú no està en possessió de la veritat absoluta i tothom pot dir la seva sense cap mena de vergonya, des del respecte a les diferents opinions, perquè tothom coneix part de la realitat que ens envolta.
Fins a la data d’avui hem fet diverses reunions i jo personalment en trobo molt satisfet de la tasca feta i de les conclusions que han sortit. Sense cap mena de dubte estic segur que el programa que estem redactant serà una llista desitjos de la gent que vivim a Canovelles. Un vestit fet a mida per al nostre poble.
Des d’aquestes línies us vull animar a participar en les següents reunions, que nosaltres denominem sectorials, que penso tenen un pes rellevant. Per mes informació us podeu posar en contacte amb la nostre agrupació.
Esteu convidats.

José Orive Vélez