lunes, 2 de mayo de 2011

Paraules de comiat a M. Lluïsa Prat al Consell Escolar Municipal

El dijous,28 d’abril al vespre es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament la darrera sessió plenària del Consell Escolar Municipal, organisme de participació de tota la comunitat educativa local. .

Es va iniciar el plenari amb un minut de silenci de tots els assistents en memòria de M. Lluïsa Prat i González, 1a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament i vicepresidenta del Consell Escolar Municipal de Canovelles, amb motiu del seu traspàs el passat 9 d’abril.

L’alcalde, José Orive, va dir unes paraules de comiat a M. Lluïsa Prat: “Són moltes les raons per les quals et trobarem a faltar però vull destacar la teva preocupació, no només pel present, sinó també pel futur del nostre poble ”, afegint que “ ara tots hem de fer un esforç per continuar treballant pel futur que tant et preocupava i
il·lusionava . Hem de saber cap a on volem anar i com ho volem fer”. El Plenari del CEM va aprovar , entre altres, aquest acord.

MANIFEST DE CONDOL PER LA PÈRDUA DE LA SRA. M. LLUïSA PRAT GONZÁLEZ, PRIMERA TINENT D’ALCALDE DE L’AJUNTAMENT I VICEPRESIDENTA DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL DE CANOVELLES.

La senyora Ma. Lluïsa Prat Gonzàlez, 1a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Canovelles, Regidora d’Educació i vicepresidenta del Consell Escolar Municipal va traspassar el passat dia 9 d’abril després d’un llarga malaltia.

Des de la seva tasca com regidora a l'Ajuntament de Canovelles i com a vicepresidenta del CEM, la Ma. Lluïsa Prat va impulsar el projecte de ciutat educadora, el pacte local pels valors, el pla de prevenció de l'absentisme escolar, el llibre del poble i tants altres projectes adreçats a la comunitat educativa en la seva totalitat.

Per aquest motiu el Plenari del Consell Escolar Municipal de Canovelles acorda:

PRIMER. Expressar el més sincer condol per aquesta valuosa pèrdua

SEGON. Reconèixer a la Sra. Ma Lluïsa Prat González la seva feina feta en favor de l’àmbit de l’educació i de les persones, així com en la promoció dels valors de l’educació com a potencial transformador personal i de la ciutat.

TERCER. Transmetre en el propi nom del CEM i de la representació de tota la comunitat educativa de Canovelles que el CEM ostenta, el més profund i sincer condol a la família de la Sra. Ma Lluïsa Prat González.

Canovelles, 28 d’abril de 2011.

A banda d’aquesta emotiu recordatori, la sessió plenària va servir per presentar la memòria del Consell Escolar Municipal del 2010, informar de la preinscripció del curs 2011-2012, alhora que per donar suport a l’acord del ple municipal, celebrat el passat 10 de març, en relació a la cessió gratuïta a favor de la Generalitat de Catalunya d’una porció del terreny destinada a la construcció i posada en funcionament del futur centre d’educació infantil i primària Els Quatre Vents.