domingo, 15 de enero de 2012

Consell Comarcal i UEI inicien contactes per explorar noves fórmules de col·laboració en el foment de l’ocupació

Consell Comarcal i UEI inicien contactes per explorar noves fórmules de col·laboració en el foment de l’ocupació




El president del Consell Comarcal, José Orive, acompanyat de Carme Rodriguez, cap de l’Àrea d’Estudis Desenvolupament Local i Participació del Consell Comarcal va visitar ahir dimecres la seu de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI), a Granollers, on va mantenir una reunió de treball amb el seu director general, Joaquim Colom, i la sub-directora Susana Berenguel.

Durant la visita, Orive, va poder conèixer la seu de la Unió Empresarial Intersectorial així com totes les activitats que aquesta entitat desenvolupa. La trobada es va aprofitar per reflexionar sobre la situació actual, diferents temes relacionats amb el desenvolupament econòmic, i el model de treball en xarxa entre pel qual aquest territori aposta.

Ambdues parts van reflexionar sobre el desenvolupament de noves línies d’actuació i van coincidir en intensificar la col·laboració entre el sector públic i privat per treballar plegats amb un objectiu comú: la reactivació econòmica de la comarca. El Consell Comarcal s’ha ofert a actuar d’impulsor amb el suport de la Diputació de Barcelona i d’acord amb els ajuntaments i els agents socials i econòmics, per explorar nous projectes en els quals sigui factible articular estratègies territorials comunes que incideixin especialment en la formació i la capacitació professional, l’accés al món laboral o el suport i potenciació del teixit productiu del Vallès Oriental. “Aquest és un procés que necessita del suport, la complicitat i l’aposta decidida de tots els agents del territori si volem garantir els resultats que la comarca necessita”, ha dit Orive.

Granollers, 12 de gener de 2012