sábado, 11 de febrero de 2012

Consell Comarcal i La Roca Village parlen de turisme i comerç

El Alcalde de Canovelles i president del Consell Comarcal, José Orive,  acompanyat del president delegat del Consorci de Turisme, Ignasi Martínez, el conseller comarcal Miquel Estapé, el gerent Ignasi Valls i el Director del Consorci de Turisme, Carles Fernández van visitar ahir el Centre Comercial La Roca Village. A la trobada amb l’equip responsable del centre comercial va participar també l’alcalde de La Roca del Vallès Rafael Ros. 
 
La visita, organitzada pel Centre Comercial, s’emmarca dins dels contactes que des del Consell Comarcal es fan per intensificar la col·laboració entre el sector públic i privat  “hem de treballar plegats per potenciar l’activitat turística i comercial de la comarca, per incrementar la consciència dels actors presents al territori respecte al turisme i, a la vegada, aprofitar els recursos i els pols d’atracció que existeixen a la comarca” ha dit Orive .

Els representants del Consell Comarcal, acompanyats dels responsables del Centre van poder conèixer de primera mà les instal·lacions, el projectes de futur i ampliació del centre, així com detalls i característiques del públic que cada any el visita. Centre Comercial i Consell Comarcal van  reflexionar conjuntament sobre l’ importància de treballar plegats per aconseguir que aquest centre sigui una porta d’entrada al Vallès Oriental així com de la possibilitat de crear paquets turístics que faciliten als visitants del centre descobrir altres recursos turístics de la comarca.