domingo, 1 de abril de 2012

lXXII CURSA DE FONS DE CANOVELLES



Benvinguts/des a Canovelles, poble mil·lenari, benvinguts/des a la XXII Edició de la Cursa de Fons de l’aplec. Activitat que forma part de la festa de l’aplec que se celebra el dilluns de Pasqua i té el seu origen en el que, de ben antic, es feia en honor de la Mare de Déu de Bellulla. Actualment se celebra el diumenge i el dilluns de Pasqua, a l'Era de Can Castells i la Font de Can Duran, amb tot un seguit d'actes de caire esportiu, cultural i popular que aplega un munt de gent al voltant de totes aquestes activitats: arrosada, cursa de fons, demostració de cultura popular, i la gimcana de tractors, entre d'altres activitats.

La cursa de Fons de l’aplec cada any supera el número de participants, això significa que el repte i la marca personal que tots els participants heu consolidat any rere any ens ha fet créixer i superar-nos a tots plegats. Per tant; Moltes Felicitats i molts ànims atletes participants en la XXII edició.

Però aquesta cursa també te un important component lúdic i festiu. No es tracta d'un acte solament esportiu, ja que podem trobar famílies senceres gaudint d'un matí esportiu; és aquest vessant més festiu el que li atorga una identitat pròpia i diferenciada d'altres carreres més professionals. Córrer és… molt més que córrer. l’objectiu de córrer va més enllà d’arribar a un lloc. Gaudir del camí, de la sensació de llibertat, etc., mentre ens posem a prova, el converteixen en un esport que enganxa. Aquesta es la raó del nostre èxit.

Gracies i felicitats al club d’atletisme de Canovelles .

Ara toca gaudir de l’esport, la festa, la xerrada amb els amics... en definitiva gaudir de Canovelles.


José Orive Vélez
Alcalde.