martes, 8 de mayo de 2012

Botifarrada socialista



Aquest diumenge, l’Agrupació socialista de Canovelles ha celebrat la seva tradicional botifarrada popular, dirigida a militants i simpatitzants, a la qual han assistit més de 250 persones. Enguany, aquest acte a tingut un significat especial, ja que ha estat el tret de sortida d’una campanya de recollida de signatures en defensa de les escoles bressol. L’acte ha comptat amb la intervenció d’en Francesc Sánchez, nou primer secretari de l’Agrupació local, qui ha donat l’agraïment a totes les persones que dia rere dia col·laboren i fan possible que el PSC tingui presencia a la vida social i política del municipi.
L’alcalde de Canovelles, José Orive, ha fet una intervenció a la qual ha destacat que el país esta passant per uns moments molt difícils, on el govern de l’Estat està posant en perill la democràcia i la llibertat. Ha remarcat que al llarg de la democràcia el paper dels Ajuntaments ha estat cabdal en el desenvolupament dels municipis, permeten una millora de la cohesió social a tot el país, a mesura que els ens locals anaven assumint més competències i polítiques públiques encara que sense tots els recursos necessaris. No obstant això, els governs de dretes estan posant en qüestió aquesta autonomia local, i com a conseqüència l’estabilitat i la cohesió de molts municipis. Un dels exemples que ha destacat en José Orive són les escoles bressols que des del socialisme considerem molt necessàries, importants en la tasca educativa infantil i imprescindibles en la millora de la conciliació entre la vida familiar i laboral, que està en perill veient-se qüestionades pel govern de la Generalitat.
Posteriorment va animar a participar a tots els presents en la campanya de recollida de que l’agrupació del PSC de Canovelles ha iniciat, en defensa de les escoles bressols públiques, per donar recolzament a les accions parlamentaries que el PSC portarà endavant els propers dies, en defensa de l’educació pública de qualitat.
Durant els propers dies s’instal·laran a diferents llocs del municipi taules de recollida de signatures en defensa de les escoles bressols públiques.
Secretaria de Comunicació
Agrupació del PSC de Canovelles.