lunes, 12 de noviembre de 2012

PELS SOCIALISTES, L'EDUCACIÓ ÉS LA BASE DE LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS. LA DRETA PLANTEJA REFORMES DEL SISTEMA EDUCATIU PER MANTENIR PRIVILEGIS I ADOCTRINAR





"Avui el Sr. Rajoy visita Catalunya. El seu Govern ha iniciat una contrareforma educativa liderada pel Ministre Wert que té com objectius “adaptar” el sistema educatiu a les retallades (menys professors, més taxes), recentralització dels temaris, la supressió d’Educació per la Ciutadania, o mantenir els concerts amb escoles d’elit. Encara esperem una rectificació pública del Ministre Wert i del seu president pel declara que vol “espanyolitzar” els nens catalans.Tanmateix la llista de disculpes no acabaria aquí. Rajoy s’hauria de disculpar per les campanyes anticatalanes que va liderar el PP en contra de l’Estatut , i també pel recurs davant el TC que va donar lloc a la sentència de la vergonya. S’hauria de disculpar davant les persones homosexuals per haver recorregut el matrimoni gai també davant el TC, i que li ha acabat traient la raó. S’hauria de disculpar per mantenir posicions extremes i d’incomprensió cap a Catalunya que ha donat més arguments als qui defensen la ruptura amb l’ Estat.

L’actitud del PP dels darrers anys ha servit d’excusa perfecte perquè, des de l’altre extrem, CIU pugui plantejar una campanya on no puguem parlar a fons d’educació i tornem a parlar de banderes i fronteres".

Sobre aquest tema, us fem arribar l’Alternativa sensata Núm. 7 Educació D'altra banda, podeu descarregar-vos els espots de campanya que trobareu a continuació:
Projecte http://youtu.be/BeAXoQpTIok Persones http://youtu.be/6cSlSBUN1uU
Esperem que siguin del vostre interès.

Moltes gràcies