sábado, 5 de enero de 2013

Carta als Reis d’Orient


Benvolguts Majestats , Reis de l’Orient,

Aquets any a nivell personal os vull demanar, com cada any, els ja tradicionals mitjons i la colònia de sempre.


Com Alcalde de Canovelles aprofito que veniu a casa nostra, per demanar- vos, primer de tot, que porteu les joguines que els més petits us han demanat. Però, sobretot, que els Canovellins i Canovellines aquest any 2013 siguem una mica mes feliços. Canovelles es un poble de bona gent, gent treballadora, amb esperit d’esforç, lluita i constància. Mai ens han regalat res. Però malgrat tot a data d’avui més de 2.000 veïns nostres són a l’atur. Us demano que totes aquestes persones, durant aquest any, i el més aviat possible, puguin trobar un lloc de treball.
Us demano que tothom tingui un habitatge digna i solucions a les famílies que actualment es troben en fase de desnonament.
Us demano que els Canovellins i Canovellines tinguem salut. I , per aquells que no en tinguin, us demano uns bons serveis públics de salut, amb els recursos materials i humans necessaris. Hem de salvar el nostre sistema públic de salut, ja que desprès de tants esforços per construir-lo està en perill.
També us demano que tots els nostres infants que avui estan tant contents de veure-us puguin continuar formant-se a les escoles publiques de Canovelles. Unes escoles de qualitat i amb els recursos necessaris per que tothom tingui la possibilitat de creixa a tots els nivells, personal i comunitàriament, perquè només així els nostres infants i el nostre poble tindrem el futur que tots desitgem .
Per últim us demano que ens ajudis a tots - especialment a la corporació local i a les nostres entitats culturals, esportives, educatives, juvenils ... – a que junts continuem construint, amb solidaritat, pau, justícia i cohesió social, el nostre estimat poble.
Que a tots plegats no ens falti la il·lusió i l’audàcia per perseguir l’èxit.
Són desitjos una mica complicats però no impossibles, jo com alcalde i tots els Canovellins i Canovellines, ens comprometem a ajudar-vos hi tot l’any.
Moltes Gràcies per la vostre atenció.
Una abraçada,
José Orive Vélez
Alcalde de Canovelles