sábado, 23 de marzo de 2013

Col·loqui a la seu del PSC de Canovelles sobre la REFORMA LABORAL






Amb l’assistència de més de seixanta persones, el PSC de Canovelles va organitzar a la seva seu el passat 20 de març un col·loqui sobre els resultats de la reforma laboral. Com a ponents hi van participar l’ex-magistrat del Jutjat Social nº2 de Granollers, l’exDegà Manuel Llanas, el secretari Comarcal d’U.G.T. Oscar Riu, el secretari Comarcal d’acció sindical de C.C.O.O. José Morillas i el director general de la patronal vallesana
Unió Empresarial Intersectorial Joaquim Colom moderats per l’advocat laboralista i membre de l’Executiva local del PSC Juan Francisco García Miguel.

En les diferents intervencions es va manifestar que el treball precari, la flexibilització de les condicions laborals, l’absència de polítiques formatives per a les persones aturades i la manca de coordinació en les polítiques de desenvolupament econòmic han representat un atac sense precedents als drets dels treballadors que no ha vingut acompanyat d’un increment de la contractació per part de les empreses si no del tancament de moltes d’elles ofegades per la manca de crèdit.

La conclusió, expressada per l’alcalde José Orive, és que cal acabar amb les politiques d’austeritat que fan patir sense cap necessitat a les persones i que l’únic que estan fent es que cada dia l’economia vagi pitjor i substituirles per polítiques que incrementin la inversió pública potenciadora de l’economia real i la disponibilitat de crèdit per a les petites i mitjanes empreses. Només d’aquesta es podrà reduir l’atur.