domingo, 7 de abril de 2013

Canovelles segueix sense apujar el preu de l’aigua


Canovelles segueix sent l’únic municipi de la comarca que no ha apujat la tarifa de l’aigua
El ple de l’Ajuntament, celebrat el 27 de març, va aprovar la reiteració del sentit desfavorable a la segona proposta de pujada de les tarifes de subministrament d’aigua potable a Canovelles per a l’any 2013 amb els vots a favor de tots els partits polítics.

Davant dels resultats obtinguts per la fiscalització per part de l’Ajuntament als comptes presentats per SOREA, corresponents als anys 2009, 2010 i 2011, l’Ajuntament ha tornat a denegar la proposta presentada per SOREA, que instava a l’Ajuntament a pujar el rebut de l’aigua a Canovelles.

L’auditoria realitzada per part del Consistori a SOREA va detectar que existeix una quantitat econòmica important a favor de l’Ajuntament; és per aquesta raó que quant SOREA va proposar la pujada de l’aigua al veïns i les veïnes de Canovelles en un 32,97 %, com a conseqüència de l’increment de l’aigua per part de l’empresa pública de la Generalitat ATLL (ara ja privatitzada), l’Ajuntament va recorre davant la Comissió de preus de Catalunya manifestant que, donat el resultat de l’auditoria, no s’apliqués els preus que proposava SOREA. La comissió de preus va donar la raó a l’ajuntament.