miércoles, 24 de abril de 2013

Es tomba la proposta del PSC sobre Els Quatre Vents



Els grups parlamentaris de CiU i ERC van votar en contra de la proposta de resolució presentada pel PSC, al parlament, per a la construcció de l’escola

El passat dijous, 18 d’abril, el grup Parlamentari socialista va presentar, de nou, al Parlament de Catalunya una proposta de resolució per demanar que la construcció de l’escola Els Quatre Vents s’inclogués als pressupostos de la Generalitat de Catalunya del 2013.

La resolució, igual a la que va formular el grup parlamentaria socialista l’any passat i que es va aprovar amb tots els vots a favor menys el vot del PP, en aquesta ocasió va ser votada a favor per tots els grups excepte els vots en contra de CiU i ERC. “La situació de crisi econòmica és la mateixa i l’esmena que hem proposat també. És per això que no entenc aquest canvi de posició”, va declarar l’alcalde, José Orive afegint que CiU i ERC ha d’explicar a la comunitat educativa de Canovelles aquest canvi de posicionament . “Continuarem plantejant accions per tal d’aconseguir que l’escola s’inclogui en els pressupostos de 2013 i es pugui estrenar al setembre de 2014”, ha declarat Francesc Sanchez, regidor d’Educació de l’Ajuntament.

CiU no vol comprometre’s a posar una data per a les obres ja que abans s’han d’aprovar els pressupostos. Per la seva banda, ERC, vol que la data es decideixi conjuntament entre l’Ajuntament, la comunitat educativa i el govern de la Generalitat. “La Comunitat educativa i l’Ajuntament ja s’ha posicionat al respecte, l’escola Els Quatre Vents ha d’estar acabada al curs 2014–2015”, ha dit l’alcalde, Orive.