viernes, 31 de mayo de 2013

La Llei d’Educació que volen aprovar acabarà amb la igualtat d’oportunitats

Sempre he cregut en la igualtat d’oportunitats i que l’educació és un dels vehicles que ens permet a tots poder desenvolupar totes les nostres capacitats i ser el que volem ser sense distinció per sexe, raça, origen o classe social.  Jo en soc un exemple. Soc el primer membre de la meva família amb estudis universitaris gracies al meu esforç, al dels meus pares i a la societat en general que va fer una inversió en mi a traves d’ajuts i beques.

Ara be, el Govern de dretes espanyol ens vol retornar als anys setanta del segle passat i ho vol fer aprovant, amb la seva majoria absoluta, la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE) que ha aconseguit posar en peu de guerra a tota la Comunitat Educativa del país.

Som gairebé tots els que estem indignats amb una llei que vol retallar els recursos que es destinen a l’educació, que vol afavorir les escoles privades i concertades concentrant les retallades en les públiques, que vol segregar els alumnes per la llengua que parlen, que vol donar el tractament de ciència a la religió, que vol uniformar les matèries que es donen i que vol que torni a funcionar a tota màquina l’antic Ministerio de Educación i Ciència prodemocràtic.

Us puc ben assegurar que l’Ajuntament de Canovelles no defugirà de la seva obligació de potenciar una educació democràtica, no doctrinària i accessible a tothom i que juntament amb la Comunitat Educativa de Canovelles lluitarà per a que això no deixi de ser una realitat.

Tots plegats ho podem aconseguir!

José Orive Vélez
Alcalde,