lunes, 2 de diciembre de 2013

100 Comerços de Canovelles s'uneixen per posar les llums de Nadal

El proper dijous, 5 de desembre, es farà la inauguració de l’acte d’encesa de llums dels carrers més comercials de CanovellesA l’acte hi hauran activitats d’animació itinerants pels carrers  enllumenats, així com una xocolatada per tothom que s’acosti a la plaça de la Font del Mil·lenari. 

Anys enrere els comerciants del carrer Riera van prendre la iniciativa de posar llums en aquest carrer. L’any passat però, ja no en van posar i, enguany, Comerç Actiu Canovelles ha volgut impulsar als comerciants del poble a col·laborar perquè Canovelles tornés a lluir com mai durant el Nadal.

Uns 100 comerços han participat en aquesta iniciativa i han fabricat, com a novetat, les llums de Nadal amb un sistema d'il·luminació respectuós amb el medi ambient (els leds). 

Els carrers que, des del proper 5 de desembre, disposaran de les llums de Nadal seran els carrers Diagonal, Indústria, Pi, Riera i Molí. Les entitats i botigues col·laboradores penjaran, a més, un cartell al seu establiment on s'indicarà que han participat en aquesta iniciativa.

L’ajuntament, per la seva part, ha donat suport al projecte amb el muntatge i desmuntatge de les estructures, el consum elèctric i l’emmagatzematge posterior. Comerç Actiu Canovelles s’ha mostrat molt satisfet per la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa i agraeix a tots els comerciants la seva col·laboració.