lunes, 2 de diciembre de 2013

15 Municipis s'uneixen per impulsar millores al voltant de la C-17

L’alcalde, José Orive, juntament amb 14 alcaldes i alcaldesses dels municipis per on passa la C-17 van assistir, el passat 27 de novembre, a la jornada tècnica sobre el corredor de la C-17.

L’objectiu de la trobada era fer pública la Declaració de la C-17, en la qual els alcaldes i alcaldesses van afirmar que el corredor viari i ferroviari constitueix un dels principals eixos de l’activitat productiva de Catalunya i que, per tant, s’ha de potenciar, de forma conjunta, el seu impacte econòmic. “Aquest projecte arriba en un moment en que s’està a punt d’aprovar la nova Llei de Règim Local, que deixarà als Ajuntaments sense competències”, va expressar durant la seva intervenció l’alcalde, José Orive. “Mancomunar projectes i rendibilitzar els recursos dels ajuntaments és essencial en aquests moments”, va dir, emfatitzant que “Hem de sumar esforços no només amb els ajuntaments sinó també amb tota la xarxa econòmica i social dels nostres municipis. Només d’aquesta manera, aconseguirem dinamitzar l’economia del territori”.

Durant la jornada es van exposar 10 projectes a desenvolupar, des de la col•laboració publico privada, mitjançant la promoció econòmica entre empreses i territori, els quals posen en valor el patrimoni industrial, territorial i de coneixement del corredor de la C-17.

Era la primera vegada que municipis del Vallès Oriental, Osona, Garrotxa, Ripollès i La Cerdanya s’unien per treballar conjuntament i reclamar les potencialitats econòmiques i estratègiques de l’eix de la C-17.


                                      

Per més informació:  http://www.canovelles.cat/