lunes, 16 de diciembre de 2013

La Fira de Nadal es consolida a Canovelles

 Els dies 13 i 14 de desembre, Canovelles, va acollir la segona edició de la Fira de Nadal al carrer Diagonal.

La Fira, organitzada per Comerç Actiu Canovelles, amb el suport de l’Ajuntament, va reunir enguany comerciants del poble i artesans d’arreu del territori, que van instal·lar les seves parades al llarg de tot el carrer Diagonal per promocionar i dinamitzar el comerç local i oferir als visitants productes i serveis a bon preu ara que arriben les festes de Nadal.

Una mostra que es va consolidar amb un gran nombre de veïns i veïnes que van visitar les parades de bijuteria artesanal, roba, objectes decoratius, dvd’s i cd’s, maquillatge, dolços, brou calent, tapes de pinxos i garapinyades. Van poder gaudir, també, de diverses activitats infantils com ara un passeig en poni i el Caga Tió amb Timàtic.

La tarda de divendres va tenir un toc musical gràcies als nens i nenes de l’escola Els Quatre Vents, que van regalar als visitants una divertida coreografia de hip hop dalt de l’escenari.

Dissabte, va ser el torn de l’Hogar Extremeño, que va animar els visitants amb tradicionals cançons de Nadal, la Casa de Andalucía, amb els seus balls de sevillanes i els Gegants de Canovelles, que van passejar per la zona amb els timbals i les gralles fent molta gresca i portant més visitants a la fira.