lunes, 9 de diciembre de 2013

L'Ajuntament realitza tasques de neteja i manteniment


L'Ajuntament de Canovelles, des de la regidoria de Manteniment i Vía Pública, realitza millores en tasques de neteja i mantneiment que han suposat una millora en diversos carrers i places, espais verds, senyalitzacions i cablejat elèctric del nostre municipi. 

Aquest darrer trimestre, l'Ajuntament ha realitzat diferents tasques de manteniment, entre les quals destaquen, la remodelació de la zona d’aparcaments en bateria del carrer Molló i senyalització de les places d’aparcament, l'arranjament de forats a la pista de l'IES Bellulla i al passeig de la Ribera, l'arranjament de panots de la vorera a la Ronda Nord, c. Indústria, c. Diagonal entre plaça Constitució i c. Verge del Pilar, c. Verge de Fàtima i plaça Maria Duran, així com la instal·lació d'una font d'aigua a les pistes de petanca.

Pel que fa als espais verds, s'ha dut a terme la poda dels arbres dels carrers Sant Eudald i Diagonal; s'han retallat i tallat els rebrots de lledoners, la brossa del Pont de ferro, les branques al carrer Figaró, les canyes del carrer Roure i les branques dels carrers Molí i Pi. També s'han talat els plataners del carrer Còrdova i Diagonal entre plaça Constitució i carrer Verge del Pilar; s'ha desbrossat l'entrada a la urbanització Can Duran amb C-17; s'han netejat els jardins del cementiri, de la plaça Isabel Vila, del pati Escola El Congost i Jacint Verdaguer, així com les plantes de l'Escola Bressol Marta Mata i Sant Jordi i s'han retirat els arbres i les branques caigudes de l'Avinguda Canovelles, el carrer Sant Eudald, la plaça de les Cultures, el Passeig de la Ribera, el carrer Indústria (davant del CEM Thalassa) i el carrer Gregorio Marañón.

Pel que fa a les senyalitzacions viàries, l'Ajuntament ha pintat o repintat els passos de vianants del carrer Enric Gurgui, la plaça de l'Ajuntament i el carrer Molló. Així mateix, ha pintat la senyalització horitzontal del passeig de la Ribera i dels aparcaments de la zona de Can Palots i el carrer Sol.


Per últim i tenint en compte els últims robatoris de cable, el govern municipal ha dut a terme la reposició del cablejat de l'enllumenat públic del carrer Santa Madrona i del passeig Mercè Rodoreda, així com de la façana del carrer Carrencà. També ha reparat la font de la plaça Manuel Azaña i els fanals dels carrers Riera i De la Font.