martes, 11 de febrero de 2014

Tot a punt per celebrar el Carnaval

Més d’una vintena de comparses participaran a la Rua de Carnaval 2014 que es celebrarà el proper dissabte 1 de març.

La cercavila s'iniciarà a les 18 hores al carrer Indústria, davant de l'escola Congost, i recorrerà els principals carrers del nostre poble fins arribar a la plaça de la Joventut on tindrà lloc el discurs de la Reina del Carnestoltes, el lluïment de les comparses i la proclamació de les comparses guanyadores. Tot seguit hi haurà ball amb discoteca a la plaça de la Joventut, fins les 23 h.  

Es recomana no aparcar els vehicles als carrers per on passa la rua de Carnaval. Recorregut: c. Indústria, Plaça de la Constitució, c Indústria, c. Molí, c. Riera, c. Sèquia, c. Indústria, on hi haurà l’aparcament habilitat per les carrosses.

Si vols més informació o vols fer la inscripció per a participar, com a comparsa a la desfilada, pots fer-ho fins el 13 de febrer al Centre Cultural, de 16 a 21 hores.

La propera reunió de preparació del Carnaval 2014 serà el dijous, 13 de febrer, a les 20 h, al mateix Centre Cultural.

La Rua infantil, es farà divendres, 28 de febrer a les 10 h, on les comparses infantils de les escoles i centres educatius de Canovelles es trobaran al carrer Indústria i recorreran diversos carrers del municipi, acompanyats per professors, directors i familiars dels centres.

Més informació: Centre Cultural de Canovelles, telèfon 938402494