viernes, 14 de marzo de 2014

30 anys del Cros del Jacint Verdaguer


El passat 7 de març va celebrar-se la 30a edició del Cros del Jacint Verdaguer, organitzat conjuntament per l’AMPA de l’escola i el SAE.

Van participar un total de 336 alumnes de totes les escoles de Canovelles i de totes les edats, des dels atletes més petits, de P3 i P4, fins als més grans de 6è de primària.
 
Les curses van ser seguides de ben a prop per tots els familiars i amics dels atletes, que van animar amb molta força a tots els participants.

L’escola Jacint Verdaguer va tornar a ser l’escola amb més participació del cros, amb 194 alumnes, seguida per l’escola Congost, amb 58 alumnes; l’escola Els Quatre Vents, amb 30 alumnes i l’escola Joan Miró, amb 23.

Les últimes dues carreres, la popular femenina i la masculina, van proclamar a Irene Perales i Khalid Benrhimou, ambdós del Club Atletisme Canovelles, com a guanyadors.

Cal destacar, que dels 20 participants de les curses populars, 16 atletes eren del Club Atletisme Canovelles.

El cros va repartir obsequis als tres primers classificats de cada cursa, així com també l’AMPA de l’escola va fer un petit homenatge a Mati Sánchez per la seva tasca realitzada com a membre de l’AMPA al llarg d’aquests anys a l’escola.