lunes, 3 de marzo de 2014

Canovelles acull la jornada PRO2

El Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Unió Empresarial Intersectorial organitzen la jornada PRO2 a la seu de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canovelles amb l'objectiu de fomentar les oportunitats de negoci entre els empresaris i la generació de contactes.

Una jornada d'àmbit multisectorial i adreçada a totes aquelles empreses del Vallès Oriental interessades a mostrar que és el què venen i també el què compren, una oportunitat per generar sinèrgies entre les empreses i una oportunitat per generar negoci. Aquesta actuació es realitza en el marc del Projecte Productivitat per Proximitat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Jornada PRO2 tindrà lloc el dia 11 de Març a les 9:30h a la Sala Polivalent del Servei de Promoció Econòmica, al carrer Gregorio Marañón, núm. 7 de Canovelles.

Que és PRO2?
Un innovador procés perquè les empreses es coneguin, comprin i venguin dins el seu entorn més pròxim.

A qui va dirigit?
A aquelles empreses disposades tant a oferir els seus serveis com a rebre'ls d'altres empreses.

Com funciona?
És necessari realitzar la inscripció i omplir tots els camps requerits, amb aquest formulari es crea la fitxa identificativa referència per altres empreses .Les empreses inscrites disposaran de 5 minuts per presentar-se davant de la resta d'assistents.
Per poder participar és necessari haver entregat la presentació abans del 4 de Març.