martes, 11 de marzo de 2014

Festival “Día de Andalucía” a Can Palots

La Casa de Andalucía de Canovelles va celebrar el passat 8 de març el Dia de Andalucía al Teatre Auditori Can Palots. Un festival emotiu que, enguany, va voler destacar d'una forma especial la cultura andalusa donat que l'entitat celebra els 30 anys d'història de l’entitat.

El festival, que va emocionar com mai als assistents que omplien el teatre, va comptar amb dues peces a guitarra, un recital de poemes de Lorca i Alberti, les actuacions del grup convidat de ball Estarlets de Lliçà d'Amunt, les esperades actuacions dels grups de ball de la Casa de Andalucía, des de les ballarines més petites a les més veteranes i la música del Coro Rociero de l'entitat.

A banda del festival, la Sala Arimany acull del 8 al 16 de març l’exposició ‘Nuestros artistas’ de la Casa de Andalucía. Un homenatge a diversos artistes andalusos de Canovelles que, sense ser coneguts públicament, han creat petites obres d’art que transmeten la seva passió per la cultura i les tradicions andaluses.

La Casa de Andalucía, que celebrarà un any ple de sorpreses i activitats especials pel 30è aniversari, va renovar la Junta Directiva a principis d'any, posant al capdavant de la Casa de Andalucía a Susana Sánchez Bueno, com a presidenta, una persona vinculada des de fa molt anys a l'entitat canovellina.