miércoles, 5 de marzo de 2014

Passejada infantil de Carnaval


Alumnes i professors de les Escoles Bressol Sant Jordi i Marta Mata, les escoles El Congost i Els Quatre Vents i l’espai familiar El Racó van celebrar, divendres, el Carnaval infantil amb una passejada pels carrers i places de Canovelles.

A les 10:30h va començat la passejada des del carrer Indústria, encapçalada pels infants més petits del poble de les Escoles Bressol Marta Mata i Sant Jordi, que anaven disfressats d’instruments musicals.

Els menuts de l’espia familiar El Racó, anaven darrera vestits de Comecocos i, seguidament, els nens i nenes de l’escola Congost que, aquest any, han triat com a fil conductor les arts escèniques; amb pallassos arlequins, mimos, Charles Chaplins, mags... L’escola Els Quatre Vents ha disfressat als seus alumnes de diversos contes populars: David el Gnomo, Pinotxo, La Caputxeta vermella, La Rateta presumida, El Gat amb botes i Els tres porquets, entre d’altres.

Una passejada d’allò més animada gràcies a la implicació dels més petits i també a la companyia de familiars i professors de les escoles que han animat la desfilada amb música i molta gresca!