viernes, 7 de marzo de 2014

Resultat històric del Club d’Atletisme Canovelles

El 2 de març, el Club Atletisme Canovelles va aconseguir batre tots els rècords al Campionat d'Espanya de Cros de clubs, a Oropesa.

El 6è lloc de Youssef Essabani en la competició cadet suposa el millor resultat assolit mai pel Club canovellí en uns campionats d’Espanya de Cros.

Per equips, els cadets van quedar en el 18è lloc de la classificació. Cal destacar també l'actuació de Khalid Benrhimou, que va proclamar-se sotscampió d’Espanya per equips amb el JA Sabadell, club amb qui va córrer com a filial (puntuant el 3r de l’equip i obtenint un meritori 44è lloc). També va entrar entre els 50 primers l’atleta Marc Frutos (32è cadet).

A banda d'aquest gran repte, el cap de setmana de l'1 i 2 de març, Andrés Campoy va assolir la seva primera mínima per a uns campionats d'Espanya en el Campionat de Catalunya Juvenil de pista coberta, celebrat a Sabadell. L'atleta local va realizar un temps de 4'09''55 en 1500 m, superant en 5 segons la seva anterior marca i 3,5 segons per sota de la marca exigida. La Mitja Marató del Prat de Llobregat, celebrada el 2 de març, va portar a Alfonso Guillén a la 8a posició; la Cursa de Caldetes, el 2 de març, va ser una gran cursa per José Corral, entrant el 8è de la general i guanyant el premi de la seva categoria i, pel que fa al Campionat de Catalunya de Veterans a pista coberta, celebrat el 2 de març a Sabadell, cal destacar dues medalles més per als nostres marxadors:J osé Perales, sotscampió de Catalunya vet-40 i Antonio Membrive, campió de Catalunya vet-60, aquest cop en pista coberta.