martes, 8 de abril de 2014

Assemblea General de les PAHs de Catalunya a Canovelles

Dissabte, 5 d’abril, va ser un dia molt especial per tots els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Canovelles. A més de celebrar el seu primer any d’història lluitant amb força contra la vulneració del dret a una vivenda digna, la PAH de Canovelles va organitzar, al pavelló Ca la Tona, l’Assembla General de les PAHs de Catalunya.

Un dia molt emotiu que va comptar amb la presència de gairebé 300 persones, totes elles membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de diversos municipis de Catalunya, i on es van aprovar diversos punts de l’ordre del dia, així com les futures accions que té previst dur a terme la Plataforma a diversos punts de Catalunya.

La gran trobada va comptar també amb uns minuts de silenci per tots els membres de les PAHs que ja no estan entre nosaltres, així com també amb moments alegres i plens d’esperança amb motiu del primer aniversari de la PAH de Canovelles.

Un pastís fet especialment per celebrar el primer any de vida de la Plataforma al municipi i el crit unànime de ‘Sí, se puede” de tots els assistents va acabar d’arrodonir la celebració.



Més informació: