viernes, 11 de abril de 2014

Comença la campanya "Endevina-la"


Vols jugar i menjar unes bones tapes? Vine a les botigues de Canovelles i participa del joc més saborós!

Organitzada per l'Oficina de Català, amb el suport del departament de Promoció Econòmica, la campanya proposa un joc de llengua i enginy que us pot portar a degustar les millors tapes del bar El Templo i de la Pensión Galícia, els guanyadors del 1r Concurs de Tapes del 2013

De què és la melmelada? Com anaven els banyistes? On soparem avui? 
 
Aquestes són algunes de les preguntes que heu de respondre, amb l'ajuda dels jeroglífics que trobareu a 15 botigues de Canovelles, si voleu participar en la campanya Endevina-la.

La campanya, que estarà vigent fins a finals d'aquest mes d'abril, és fruit dels acords de col·laboració que signen els establiments comercials amb el Voluntariat per la Llengua i implica els guanyadors del 1r Concurs de Tapes 2013.

Com funciona?
1.Visita els comerços on hi ha un jeroglífic (n’hi ha 15).
2.Demana a la persona responsable de la botiga una butlleta de participació.
3.Rumia la resposta i...
4. ENDEVINA-LA!
5. Omple la butlleta i deixa-la a la botiga...
6. El dia 10 de maig, a les 12h del migdia, es farà el sorteig a la Biblioteca Frederica Montseny per conèixer els guanyadors.
7. Hi haurà dos premis, un primer a sortejar entre els encertants i un segon a sortejar entre tots els participants:
- 1r premi: un val* de 50€ a bescanviar per un àpat degustació al bar El Templo guanyador a la millor tapa en el 1r Concurs de Tapes 2013.
- 2n premi: un val* de 50€ a bescanviar per un àpat degustació al bar restaurant Pensión Galícia guanyador a la millor tapa popular en el  1r Concurs de Tapes 2013.

Botigues participants: Gosnet, passeig de la Ribera 39-41; Estanc núm 2, carrer de la Riera 57; Perruqueria Montse Guiu, carrer Diagonal 47; Las Chucherias, plaça d’Europa s/n; FisioPuntura, Av. de Canovelles 21; Nova Tela, carrer de la Riera 46; Jumping, carrer de la Riera 49; Fruites i verdures Pujadas, carrer del Molí de la Sal 32; Casa Maestro carrer del Molí de la Sal 30; Floristeria Many Gratacós, carrer de la Riera 14; Electrodomèstics Jema, carrer de la Riera 39; La Papereria, carrer Diagonal 1; Locuras, carrer de la Riera 22; Herboristeria Gratacós, carrer del Molí de la Sal  22; i Papereria Molí, carrer del Molí de la Sal 31.

Més informació:   Demaneu el tríptic informatiu als equipaments (868 kB)