sábado, 12 de abril de 2014

Les escoles bressol celebren la Festa dels Avis


Divendres, 4 d’abril, les escoles bressol Marta Mata i Sant Jordi van celebrar la Festa dels Avis. Una trobada de dues generacions amb moltes sorpreses i moments emotius que va servir per homenatjar la feina tan important que fan els avis i àvies

Els petits portaven ja dies preparant aquesta tradicional trobada, memoritzant els balls i preparant un obsequi pels convidats. 

A les 15 h, van arribar puntuals tots els avis i àvies dels nens i nenes de les escoles, que van seure per escoltar el discurs de les mestres: unes paraules molt emotives dedicades especialment als avis i àvies que fan possible que les famílies tirin endavant en aquests moments tan difícils i ofereixen la seva ajuda incondicional als pares i mares cuidant dels nets i netes. 

Després del discurs, els petits de l’escola Marta Mata, van ballar el Patatuf i la Castanyera, dues de les cançons més estimades i que millor saben ballar els alumnes. Els avis i àvies van quedar molt contents i van aplaudir d’allò més als petits ballarins. 

Després, una bona xocolatada amb música i jocs al pati va fer continuar la festa.


La sorpresa va arribar quan els nens i nenes, acompanyats per les seves mestres, van treure al pati els obsequis que havien preparat pels seus avis i àvies: una manualitat feta amb materials reciclats i amb una fotografia dels alumnes al centre, en forma de flor. 

Una sorpresa que va acabar d’arrodonir una tarda molt especial per les mestres, els alumnes i tots els avis i àvies assistents.