lunes, 12 de mayo de 2014

Primera Trobada Esportiva de Primària als Instituts

El 8 de maig, els alumnes de sisè de primària van canviar els llibres de text per les bambes i van passar el dia practicant esport als instituts i equipament municipals de Canovelles gràcies a la primera Trobada Esportiva de Primària als Instituts.

Una jornada esportiva que tenia per objectiu promocionar l’esport entre els joves per tal que quan comencin la secundària als instituts no deixin l’esport i s’apuntin a les activitats extraescolars dels instituts, a les activitats esportives que ofereix el SAE o bé a algun dels clubs esportius de Canovelles.

De les 9 a les 12:30 hores, els nens i nenes de sisè de totes les escoles, van practicar atletisme, aeròbic, teatre i expressió, bàsquet i futbol, entre d’altres esports a l’Institut Bellulla i també als diferents equipaments esportius municipals, com ara a les pistes de Can Duran, on es van celebrar unes Olimpíades d’atletisme amb salts de llargada, salts d’alçada, curses de resistència i curses de relleus.

Els alumnes van conèixer, així, l’ampli ventall d’activitats esportives que ofereix el municipi de la mà dels propis alumnes de secundària dels instituts, que van fer de monitors durant la jornada.

La trobada va servir, també, per apropar i obrir les portes dels centres de secundària i els equipaments esportius municipals als nens i nenes de sisè. Una jornada d’intercanvi que va resultar ser un èxit i que, de ben segur, tindrà continuïtat l’any vinent.