domingo, 15 de junio de 2014

Cursa solidaria contra el cáncer infantil

Canovelles, com era d'esperar, va respondre a la crida solidària, el passat dissabte 7 de juny, omplint la pista de Can Duran per compartir una cursa de 8 km o una marxa de 4 per la Canovelles més rural i aportar, amb les seves inscripcions, el seu gra de sorra a totes les famílies que es troben en aquesta complicada situació.

La història comença amb la Candela, una nena ingressada a Sant Joan de Déu per leucèmia. Per omplir les llargues hores, una voluntària va ensenyar-li a fer polseres: les candeles. Des d'aleshores, aquestes polseres no han parat de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. 


David Vallecillos, representant del grup de pares i mares Candela, va organitzar el 7 de juny la cursa-marxa solidària Candela amb la intenció de sumar a la venda de polseres més fons per a la investigació del càncer infantil.

De les 702 inscripcions que es van fer, van participar a la cursa-marxa 634 persones, aportant 2.300€ a la causa en benefici de l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

A banda de totes les persones que van col·laborar a títol personal, l'acte va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament, el SAE, el Club d'Atletisme, l'AV de Joan Miró i les empreses Fèrsix, Arderiu, Turris, Bodega Cañas, Cusidó Comella i Martín Arts Gràfiques.

El Centre d'Estudis de Mollet va ser l'encarregat de la venda de polseres Candela durant tot el matí. La trobada va acabar, finalment, amb un esmorzar popular i un sorteig de regals per a tots els participants.