miércoles, 4 de junio de 2014

Els usuaris, protagonistes de la festa de cloenda del Centre Cultural

El Centre Cultural va finalitzar el curs el 29 de maig amb una gran festa de cloenda on els usuaris i usuàries van demostrar tot el que han après al llarg d'aquest curs. 

Exhibicions, tallers i exposicions dels treballs van centrar la jornada de cloenda, que va comptar també amb la presència de l'alcalde, José Orive. 

Des de les 16 a les 19 h, el Centre va obrir les seves portes al públic amb tallers de ioga, tai-txí, cuina, torn, flor-art, puntes de coixí i el taller infantil 'Posa color al Centre Cultural'.

Tot i que, per les inclemències del temps, no es van poder instal·lar l'espai de carpes a l'aire lliure, els usuaris i usuàries van gaudir de tots els tallers programats dins de l'equipament. Acabats els tallers, al voltant de les 19 hores, es va inaugurar l'exposició amb els treballs dels tallers del curs 2013-2014, una mostra que es mantindrà fins el 20 de juny i que, any rere any, supera les expectatives i demostra el talent dels usuaris i usuàries del centre en matèries tan diverses com la pintura, el dibuix, la restauració de mobles, la ceràmica, les puntes de coixí o les manualitats, entre altres.
 
Per tancar la festa, un mica de música amb els  alumnes de guitarra flamenca que, entre d'altres, van tocar cançons tan conegudes com Noches de bohemia, Bamboleo i Rumba.

Activitats especials de juny

Han començat les activitats especials d'estiu: cuina d'estiu, fotografia a la fresca i nocturna, dolços amb nens, meditació, tai-txi, pilates, pintura, combo musical o teatre musicals són alguns dels tallers que el centre oferirà durant aquest mes. 

Més informació:
Centre Cultural, al c. Indústria, núm. 22
Tel. 93 840 24 94