jueves, 12 de junio de 2014

Les escoles i els instituts celebren el fi de curs

Les AMPA de Canovelles han tornat a demostrar que són una peça clau en l’organització d'activitats i celebracions per als alumnes del municipi.

Gràcies a les AMPA, al suport de tot el professorat i la implicació dels alumnes, les festes de final de curs són, cada any, un èxit a Canovelles!

Els primers a celebrar l'arribada de l'estiu han estat els nens i nenes de 6è de l'Escola Jacint Verdaguer que, el 6 de juny, van gaudir d'una festa amb actuacions i lliurament d'orles i amb l'acompanyament de tots els familiars i professors del centre.

L'escola Congost, ho va celebrar a l'endemà, el 7 de juny, amb multitud d'activitats, exhibicions de tot tipus a la pista de l’escola (representacions teatrals en anglès, balls i coreografies, balls de gitanes, obres de teatre, etc.),  i la presència de tots els familiars dels alumnes, que van animar d’allò més als seus petits. 

Properes festes de final de curs

Els joves de l'institut Bellulla celebraran una gran festa de final de curs, a la pista de l'institut, plena d'actuacions d'alumnes, disco mòbil i refrigeris.

Per la seva part, l'Escola Joan Miró organitzarà una trobada participativa, el 14 de juny, amb totes les famílies de l'escola i el tradicional festival de balls i teatre al pati.

L'Escola Jacint Verdaguer celebrarà la festa de final de curs el 15 de juny, coincidint amb la celebració dels 40 anys d'història del centre, amb una gran quantitat d’activitats durant tot el dia. 

La Secció Institut Domus d'Olivet ha programat una jornada esportiva pels alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO, el 20 de juny. Els joves de 1r i 2n aniran al Canal Olímpic de Castelldefels i els de 3r al recinte Can Putxet de Sant Celoni a practicar paintball i proves a l'estil Humor Amarillo.

I els últims a celebrar-ho seran els alumnes de l'Escola Els Quatre Vents que, enguany, ho faran d'una manera diferent i molt original: amb una gran acampada a l'escola, el proper 21 de juny.