viernes, 27 de junio de 2014

L’escola Els Quatre Vents d’acampada

El passat 21 de juny, l’Ampa de l’escola Els Quatre Vents, va organitzar la tradicional acampada a l’escola, on es va poder gaudir d’un dia d’activitats en família, amb una gimcana per a tots els nens i nenes de l’escola que representava tots els obstacles que l’escola ha hagut de passar per arribar on és ara.

La trobada va iniciar-se amb la lectura del Manifest escrit pel president de l’AMPA de l’escola, Juan Jesús Noguera, que va posar de manifest que, tot i les mancances de personal i recursos, “som una escola en majúscules i aquest proper curs encetarem amb dues línees de P3 a 6è de primària, fet que suposarà una atenció més individualitzada envers als alumnes ja que, en la majoria de casos, les classes no estan plenes”.

L’AMPA va aprofitar l’acampanada també per explicar a les famílies l’actual situació de l’escola Els Quatre Vents. “Com sabeu ja s’està redactant el projecte del futur edifici de l’escola i la Generalitat s’ha compromès a iniciar, tot seguit, la construcció d’aquest edifici. Motiu d’alegria però també de ràbia. I és que els petits que van començar a l’escola amb només 3 anys, diran adéu a Els Quatre Vents sense haver conegut una escola completa. L’AMPA, com ha fet en tot moment, seguirà ben a prop els passos de la Generalitat per“continuar lluitant perquè l’escola sigui una realitat el més aviat possible”.
 
Després del discurs, van començar les proves de la gimcana, que van agradar molt als petits assistents. Una gran gimcana a l’aire lliure que va acabar amb un gran sopar al pati.