lunes, 9 de junio de 2014

Projectes urbanístics aprovats pel Ple Municipal

El ple de l’Ajuntament de Canovelles, celebrat el passat dijous 29 de maig, va aprovar els projectes inicials d'urbanització de diversos carrers del municipi.

Projecte d'urbanització del passatge Congost

El projecte contempla la renovació o reurbanització total del carrer. És a dir, es pavimentarà tot ell amb plataforma única, unificant voreres i calçada, i es renovaran tots els serveis (clavegueram, aigua potable, enllumenat públic, etc). També s’eliminaran les barreres arquitectòniques.

Projecte d'urbanització dels carrers Molí de la Sal i Barcelona, entre l'Avinguda de Canovelles i la via fèrria

Renovació dels paviments de calçada i voreres i del clavegueram i embornals del tram del carrer Molí de la Sal, entre l’avinguda de Canovelles i la via fèrria, així com de la part del carrer de Barcelona que hi connecta.

Projecte d'urbanització del carrer de les piscines de Canovelles

El projecte contempla la totalitat de les obres d’urbanització necessàries per a completar els serveis i la pavimentació del vial.

Projecte d'obres de pavimentació asfàltica del passeig de la Ribera i els carrers Freixe, Parets i Puiggraciós, i construcció dels passos elevats i senyalització de Canovelles

Reparació i millora del paviment asfàltic del tram de calçada del passeig de la Ribera, comprès entre la cruïlla amb el carrer de Sant Jordi i la cruïlla amb el carrer de Juan de la Cierva i el de les calçades dels carrers Freixe, Parets i Puiggraciós.  Així mateix, es proposa elevar amb paviment asfàltic, per una banda la cruïlla dels carrers Prat i Pi i per altra banda la cruïlla dels carrers Diagonal i Prat.