viernes, 13 de junio de 2014

Triomfa la primera edició del Canovelles de 10 a 10

La primera edició del Canovelles de 10 a 10, organitzada per l'Ajuntament i Comerç Actiu Canovelles, va ser una jornada diferent. Va ser molt més que un dia de compres i bona gastronomia; va convertir-se en una autèntica festa a l'aire lliure, que va durar de les 10 del matí a les 10 de la nit, la qual va tenir molt bon acollida entre el públic.

Amb globus i barrets de colors per les botigues, dos pallassos gegants que recollien als més petits, botigues que oferien tapes i activitats d’animació al carrer, menús a 10€ als bar i restaurants de Canovelles i tallers de màgia en directe, van fer del Canovelles de 10 a 10 la millor excusa per venir a passejar i passar una bona estona en família pels carrers més comercials del municipi.

A banda de productes a 10€ i descomptes del 10% a diverses botigues, la festa va comptar amb un exitós Concurs d'Aparadors que va atorgar el primer premi a l'aparador més ben decorat del concurs, a la botiga Mercafoto. El segon premi va ser per Goccia Verde i el tercer, pel Bar Restaurant Central Park. El forn de pa - cafeteria Díaz també va recollir una menció especial per la decoració del seu aparador.

La desfilada de moda, amb roba i complements de botigues del municipi, també va tenir una molt bona acollida entre el públic, que va descobrir el que es portarà aquest estiu a la catifa vermella del carrer Riera; i el concurs Instagram, que va recollir una gran quantitat de fotografies d’aquesta primera edició del Canovelles de 10 a 10.