sábado, 19 de julio de 2014

Activitats als carrers i places

El 25 de juliol, la Cercavila dels Cans i les Ovelles iniciarà la Festa Major amb els nens i nenes del Casal d'Estiu, l'Escola Esportiva, els Gegants, les bèsties de foc dels Diables i totes aquelles persones que hi vulguin participar.

Després, a l'Auditori Can Carrencà, es farà el Pregó que aquest any tindrà com a protagonistes als membres del SAE que celebren 30 anys d'història al municipi.

El 26 de juliol, els Gegants tornaran a copsar totes les mirades amb la seva Trobada, cercavila i ballada de Gegants per Canovelles.

Abans haurem gaudit de la tradicional Tapa i tómbola solidària dels Cans i les Ovelles a la plaça de la Joventut. Un tapeo que, enguany, recaptarà diners a favor de l'associació local Betesda.

Les activitats al carrer es completaran dissabte amb la divertida Cucanya que tornarà a demostrar l'agilitat dels més joves per fer-se amb el pernil. 

El 27 de juliol les activitats a l'aire lliure ompliran el programa: Jugar i beure, menjar i jeure dels Cans i les Ovelles, una activitat per dinar, fer la migdiada i assajar les cançons de La Catxarrada remullada i la cercavila Anar a dormir, toc a plegar dels Gegants.

Les activitats i cercaviles al carrer tornaran a omplir Canovelles de Festa Major!