miércoles, 16 de julio de 2014

Del 18 al 25 de juliol, preparem la Festa Major!

De les activitats prèvies a la Festa Major destaquen La botifarra amiga i solidària, que incorpora enguany un Torneig de Futbol 7, els Jocs Infantils, un Torneig de Futbolí i la Presentació de la Festa Major que se celebrarà al pati del Congost el proper 19 de juliol. 

El programa previ, també compta amb nits de concert, cinema a la fresca, l'esperat Jamón, jamón!, el Concurs Infantil d'Entrepans Creatius i l'activitat estrella: el multitudinari Concurs de Truites de Patates, a la Plaça de la Joventut.

La botifarra amiga i solidària es consolida i ofereix, a més del Torneig de Futbol 7, Jocs Infantils i un Torneig de futbolí per a tots els que s'acostin al camp de futbol el 18 i 19 de juliol. Si col·labores amb el recapte d'aliments, material d'higiene i productes de neteja o material escolar per a la Creu Roja, participaràs en el sorteig de material esportiu cedit per Antonio Hidalgo, futbolista professional del nostre municipi.

Dissabte, 19 de juliol, es presentarà també el programa d'activitats de la Festa Major en un acte que inclourà el passi del vídeo de la Festa Major de l'any passat realitzat pels joves d'El Local, el sopar de les colles de Cans i Ovelles, amb la possibilitat d'adquirir el tiquet del sopar o portar el sopar de casa, i la sessió de DJ Engresca't a la fresca amb l'actuació del grup Reset in May i el dj Mix.

Del 14 al 19 de juliol els joves gaudiran novament del joc de bandes Humans vs Zombis, per a majors de 12 anys, que tindrà per objectiu sobreviure i descobrir el secret de la tenebrosa infecció dels zombis a Canovelles.

I del 21 al 26 de juliol, el Casal de la Gent Gran organitzarà, com a novetat, un Campionat de Billar per KO, al Casal. 

Les tradicionals Nits de Cinema portaran aquest any tres pel·lícules d'actualitat a tres espais diferents de Canovelles:
- el 20 de juliol, es passarà la pel·lícula Món petit a Can Carrencà.
- el 21 de juliol, Frozen a la plaça de les Cultures
- el 22 de juliol, La ladrona de libros a l'Era Can Castells.

L'esperada activitat Jamón, jamón!, del grup Chic@s Mil, se celebrarà el 23 de juliol amb més llesques de pa amb pernil que mai! El sopar, a la plaça de la Joventut, estarà amenitzat pel grup Impiros.

El 24 de juliol arriba farcit d'activitats! Al matí, se celebrarà el Campionat de Petanca del Casal de la Gent Gran i, a la tarda, els petits tornaran a sorpredre'ns amb la quarta edició del Concurs Infantil d'Entrepans creatius de Festa Major, a la plaça de la Joventut. Nens i nenes d’entre 6 i 12 anys demostraran al concurs les seves capacitats culinàries fent suculents i originals entrepans amb pa de motlle i divertits ingredients de colors.

Seguidament i sense deixar el davantal de banda, arribarà l'activitat més esperada de la festa: el Concurs de Truites de Patates, organitzat pel Club d’Escacs, a la plaça de la Joventut. Fes el teu equip de 5 persones com a màxim i cuina la millor truita de patates d'aquest any!

Amb la panxa plena, els Cans i les Ovelles gaudiran després del Correbou de foc, un acte protagonitzat per la ramaderia de la colla de Diables i inclòs dins del 25è aniversari de la Colla de Diables '25 anys de foc'.

Per acomiadar les activitats prèvies a la Festa, no hi ha res millor que un concert a l'aire lliure. L'era de Can Castells acollirà enguany el tradicional Concert Tranquil a l'Era amb La Central reaggeactiva i l'Orquestra de Sant Celoni, una proposta de música reggae i música tradicional en un format especial i tranquil.