martes, 22 de julio de 2014

Els joves, motor de la Festa Major!

A banda de les activitats per a joves prèvies a la festa, com les Nits de cinema a la fresca o el concert “Tot bon final té un millor principi”, el 25 de juliol els joves gaudiran amb les Agroolimpíades al parc de la Pau, organitzades pels joves del TUT.

Al vespre, tindrà lloc una altra de les novetats d'enguany, el Sopar de pagès, un sopar popular organitzat pels joves del TUT i els membres del club W&W de Canovelles, al Parc de la Pau.

L'endemà, 26 de juliol, els joves tindran una cita a les 24 h, al Parc de la Pau, per gaudir de l'exhibició del grup Impiros i el seu sorprenent espectacle de foc. I el 27 de juliol arriba a l'Espai jove la Tarda d'slot, al Parc de la Pau, una activitat organitzada per primer cop a l'aire lliure per la TUT.

A banda de les activitats de dia, els joves gaudiran, com cada any, dels espectacles teatrals i de circ, així com de les nits de concert, especialment dels Concerts de l'OMC, la House Party Canovelles 2013, la Nit a tope amb el grup de versions Sindicato del Riff, la Nit a tope i el Fi de festa jove.

Aquest any els joves agafen més protagonisme que mai i es converteixen en una part indispensable de la festa!!