miércoles, 23 de julio de 2014

Espectacles de circ, teatre i música

Música per a tots els gustos, espectacles de circ, animacions infantils i teatre de qualitat arriben per Festa Major!

El 25 de juliol és nit de circ a Can Carrencà. La companyia Circo Los ens portarà l'espectacle Cabaré paròdia, una presentació en format cabaret on els polifacètics artistes desenvoluparan una successió de números de diferents tècniques circenses, amb una forta personalitat artística pròpia i un llenguatge propi del clown. Tot plegat amanit amb un fresc sentit de l'humor, color i alta vitalitat.

Paral·lelament, al Parc de la Pau, tindrà lloc el Concert de la OMC organitzat per l'Organització de Músics de Canovelles. I per finalitzar la nit musical, el ball amb l'orquestra Valparaíso.

Dissabte, 26 de juliol, els espectacles arriben a Can Carrencà amb l'obra de teatre 'Peyu, jo tinc un amic que...', un espectacle que sorprendrà des del minut zero pel seu estil innovador i poc convencional en l'art de fer monòlegs. Un personatge que no acaba d'entendre el gremi dels monologuistes i artistes i que ens presenta situacions i personatges amb els quals el públic se sentirà ràpidament identificat. Un show d'humor per no parar de riure!

Mentrestant, els apassionats de la música house, gaudiran a la Plaça Margarida Xirgu de la ja consolidada House Party Canovelles 2014 i la seva sessió de dj amb Jey & Kastle.

A la Plaça de la Joventut, el ball de nit anirà a càrrec de l'Orquestra Grand Band i, per finalitzar la nit, una de les novetats d'enguany: la Festa guateque amb Gino Diamantini, també a la Plaça de la Joventut.

El 27 de juliol, amenitzaran el berenar dels avis, l'Orquestra Swing Latino i, de cara al vespre, tornaran a pujar a l'escenari per oferir el Ball de nit a la Plaça de la Joventut.

El Parc de la Pau acollirà, com a últim acte del dia, la Nit a tope amb La senyora Tomasa i l'Exercit d'alliberament musical, un concert organitzat per l'Assemblea Jove Kndurgnts.

El plat fort de la Festa Major d'enguany arribarà, a la Plaça de la Joventut, el 28 de juliol amb el Concert de Manu Tenorio, participant de la primera edició del programa Operación Triunfo.

Els joves acomiadaran mentrestant la Festa Major amb el concert de Fi de festa jove i el grup de versions Raggatunning i el dj Lele, al Parc de la Pau. Un concert que posarà punt i final a la celebració de la Festa Major.