viernes, 18 de julio de 2014

Participa als concursos i guanya molts premis!

La Festa Major et porta els concursos d'AFOCA, Instagram, el concurs de barrets de la festa i el concurs de vídeos

II Concurs de fotografia d'AFOCA

- Categories: Adults (a partir de 15 anys) i Infantil (entre 7 i 14 anys).
- Temàtica: Sensacions i emocions que desperten els actes de Festa Major. Pot participar tothom, a excepció dels membres d'AFOCA, amb un màxim de 2 fotografies.
- Format: digital (mínim 18 cm per una banda i un màxim de 40 cm per l'altra). La fotografia ha d'anar muntada sobre una cartolina negra de 45x50 en sentit vertical.
- Identificació: cada fotografia ha de dur al darrera la categoria en què participa (adult o infantil), el nom i cognoms de l'autor/a, una adreça de correu electrònic i un número de telèfon per contactar.
- Tècnica i presentació: Les fotografies han de ser inèdites i realitzades durant la Festa Major 2014. Les fotografies s'entregaran a la botiga Goccia Verde (C. Indústria, 33) en horari comercial, del 30 de juliol al 8 de setembre (excepte el període de vacances de l'establiment).
- Jurat i premis: El jurat estarà format per membres d'AFOCA i els premis de la categoria d'adults seran: 1r premi: 100 € i 2n premi: 60 €. En la categoria infantil: 1r premi: trofeu i val per valor de 40€ a bescanviar en un establiment comercial de Canovelles i 2n premi: trofeu i val per valor de 25€ a bescanviar en un establiment comercial de Canovelles. No s'atorgarà més d'un premi a una mateixa persona.
- Exposició i lliurament de premis: Els premis s'atorgaran el dia 15 de setembre d'enguany a les 19.30h al Centre Cultural, coincidint amb la inauguració de l'exposició de les fotografies que hagin estat seleccionades i es podrà visitar del 15 al 30 de setembre.

Concurs Instagram#FMCansOvelles

Penja les teves fotografies de Festa Major a l'aplicació Instagram amb l'etiqueta #FMCansOvelles i podràs guanyar importants premis.
- Termini per participar: de les 18 hores del 18 de juliol a les 12 hores del 28 de juliol. Qui vulgui participar haurà de tenir un compte amb perfil públic a Instagram.
- Temàtica i condicions: per optar al premi és necessari fer una foto que segueixi la temàtica: Festa Major de Canovelles 2014, etiquetar la imatge #FMCansOvelles a banda d'altres etiquetes que l'autor desitgi utilitzar i compartir en Instagram i ser seguidor de @FMCansOvelles a l'aplicació Instagram. La quantitat de fotografies per participant no està limitada i les participacions es podran veure utilitzant la paraula FMCansOvelles al buscador de l'aplicació.
- Jurat i premis. Un jurat format per tècnics de l'Ajuntament i per l'organització del concurs decidiran les fotografies premiades: la més votada, la més divertida i el balcó, terrassa, pati... amb millor ambientació de Festa Major. El jurat decidirà els guanyadors en un termini màxim de 7 dies després de la finalització del concurs i ho comunicarà als guanyadors a través d'Instagram, al perfil @FMCansOvelles i a la pàgina web wwww.canovelles.cat. Hi haurà premis per als guanyadors de cada una de les tres categories; la data màxima per recollir-los serà el dia 30 de setembre.

Barrets blaus i grocs de Festa Major

Et van agradar els barrets de l’activitat Canovelles de 10 a 10? T'agradaria aconseguir un dels barrets en blau i groc i lluir-lo durant la Festa Major?
Vine a les botigues i comerços associats a Comerç Actiu Canovelles i demana el teu barret!

Concurs de vídeos de Festa Major 

Grava les teves imatges de la Festa Major i edita un vídeo de màxim 10 minuts de durada.
Tens fins al 31 de desembre per lliurar-lo al Centre Cultural i participar, així, en el 1r Concurs de vídeos de Festa Major!