miércoles, 24 de septiembre de 2014

Dijous, Ple a l'Ajuntament

El proper dijous, 25 de setembre de 2014 a les 20:15 hores, es celebrarà el ple ordinari a la sala de plens M.Lluïsa Prat.

ORDRE DEL DIA:

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior celebrada el dia 17 de juliol de 2014.

Comissió Informativa de l’Àrea de Presidència

2. Donar compte de la Resolució de l’Alcaldia núm. 782, de 17 de juliol de 2014, de delegació de funcions d’alcalde.

3. Dictamen sobre l’aprovació definitiva del Compte General de l’Ajuntament de Canovelles, corresponent a l’exercici 2013.

4. Dictamen sobre l’aprovació inicial de l’expedient de modificació dels crèdits del Pressupost vigent, número 11/2014.

5. Aprovació de la publicació corresponent i donar compte de l’informe de Tresoreria i Intervenció, del 2n. trimestre de 2014, sobre mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials.

6. Donar compte de l’informe de la Intervenció, corresponent al 2n. trimestre de 2014, enviat al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, donant compliment a l’Ordre per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament d’informació prevista a la LOEPSF (execució trimestral).

7. Donar compte de l’informe de la Tresoreria i Intervenció, corresponent al 2n. trimestre de 2014, donant compliment a l’article 25 de les Bases d’Execució del Pressupost de l’Ajuntament de Canovelles, per a l’exercici de 2014.

8. Proposta de l’Assemblea Nacional Catalana de Canovelles sobre la consulta del 9 de novembre de 2014.

9. Proposta del grup municipal Socialista davant el 9 de novembre de 2014.

Comissió Informativa de l’Àrea de Serveis, Territori i Planificació Estratègica

10. Dictamen sobre la ratificació de la Resolució de l’Alcaldia núm. 872, de data 1 de setembre de 2014, sobre la declaració de les obres per a la instal·lació d’un mòdul prefabricat a la secció d’institut Domus d’Olivet, com d’especial interès o utilitat municipal.

11. Dictamen sobre la ratificació de la Resolució de l’Alcaldia núm. 944, de data 12 de setembre de 2014, d’aprovació de memòries i sol·licitud de la línia d’ajuts de suport a inversions financerament sostenibles (línia 1), i de suport a la prestació adequada de serveis públics locals (línia 2), dins del Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015” de la Diputació de Barcelona.

12. Dictamen sobre la resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del Projecte d’urbanització del passatge Congost.

13. Dictamen sobre la resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del Projecte d’urbanització dels carrers Molí de la Sal i Barcelona, entre l’Avinguda de Canovelles i la via fèrria de Canovelles.

14. Dictamen sobre la resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del projecte d’obres ordinàries anomenat Projecte d’urbanització del carrer de les piscines de Canovelles.

15. Dictamen sobre la resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del Projecte d’obres de pavimentació asfàltica del passeig de la Ribera i els carrers Freixe, Parets i Puiggraciós, i construcció dels passos elevats i senyalització de Canovelles.

16. Proposta del grup municipal PxC, per establir un conveni de col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, per crear un registre d’entrada de sol·licituds.

Comissió Informativa de l’Àrea de Serveis a les Persones

17. Dictamen en relació a la construcció de l’escola Els Quatre Vents.

18. Precs i Preguntes

Canovelles, setembre de 2014