jueves, 18 de septiembre de 2014

II Concurs de Tapes de Canovelles

Per segon any consecutiu torna el Concurs de Tapes de Canovelles. Des del divendres 20 de setembre fins al dissabte 4 d’octubre un total de 15 establiments, tres més que l’any passat, oferiran la seva tapa acompanyada d’un quinto San Miguel.

Aquesta any el concurs està patrocinat per l’empresa San Miguel amb una adaptació de l’activitat “Tapeando” que realitzen a altres poblacions fora de Catalunya. Podrem degustar una tapa acompanyada d’un quinto San Miguel a un preu de 2,5€.

Els bars i restaurants oferiran les tapes en diferents franges horàries segons l’establiment. Aquesta informació junt amb les ubicacions dels establiments en un plànol, estaran reflectits en una guia editada per l’empresa San Miguel.

El concurs de tapes de Canovelles és una activitat que es va engegar l’any passat amb l’ànim de donar a conèixer el sector de la restauració del nostre poble i posar en relleu un hàbit entre els habitants de Canovelles i dels pobles veïns, anar de tapes.

El jurat del concurs estarà format pel president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, David Vázquez, un membre de l’empresa patrocinadora San Miguel, un membre de l’associació Comerç Actiu Canovelles (organitzadora de l’activitat) i un membre de la Confraria de la Tapa que es va crear l’any passat.

El guanyador de la MILLOR TAPA 2014 es donarà a conèixer dins els actes de la 7a Mostra de Comerç Local el dissabte 4 d’octubre, últim dia del concurs de tapes.

A part, hi haurà el jurat popular que podrà votar un cop hagi degustat 10 tapes de 10 establiments diferents. S’editarà un passaport on el client podrà demanar que li posin un segell a cada bar/restaurant; un cop emplenat podrà donar el seu vot a un d’ells. El bar o restaurant més votat serà el guanyador del premi a la MILLOR TAPA POPULAR 2014.

Hi haurà un premi pel jurat popular, d’entre totes les votacions es seleccionarà les que hagin encertat la tapa que surti guardonada amb el premi “Millor Tapa 2014” i es sortejarà un sopar per a dues persones en el restaurant que escullin.

Més informació:   www.estamosdetapas.com