lunes, 15 de septiembre de 2014

Preparats per a gaudir de les emocions?

Can Palots ens proposa riure, somriure i gaudir del bon humor, la dansa, el teatre i la música. T'ho perdràs?

Diumenge, 28 de setembre a les 18 hores
Caos de la Companyia Cumulonimbus.
Un grup de joves surten de festa una nit de divendres i, com era d’esperar, l’endemà tots i totes tenen una ressaca tan monumental que no aconsegueixen recordar res del que va passar. Cadascú rep un missatge que els amenaça amb explicar tot allò que van fer la nit anterior. La gran pregunta és: què va passar?  

Diumenge, 5 d’octubre a les 18 hores
La fàbrica de joguines defectuoses de la Companyia Teatre Plegable.
Des de la finestra de l'habitació d'en Marcel·lí, situada al primer pis de la segona casa blanca del carrer principal d'aquest poblet, es pot veure el camí que porta fins la Fàbrica de Joguines. Allà és on comença la història d'una joguina coixa i un poc moixa, que es pensava que calia tenir dues cames per poder recórrer món. Un viatge inesperat per descobrir que allò que més desitjava mai li faltaria.      

Dissabte, 11 d’octubre a les 21 hores
Confessions de dones de 30 de la Companyia Anexa. 
Les converses entre dones són molt més divertides que les converses entre homes. Quan les dones parlen en confidència entre elles són més desinhibides, més mordaces, més picants, més rialleres. La Meri, la Yolanda i la Mònica ja fa temps que es coneixen, que són amigues. La complicitat que tenen entre elles és absoluta, i juntes es tornen encara més còmiques del que són per separat. Aquestes confessions ofereixen l’oportunitat de ficar-se en una conversa íntima entre tres actrius, que saben compenetrar-se a la perfecció per aconseguir el riure de tothom.

Dissabte, 18 d’octubre a les 21 hores
Rebeca Rodríguez i el seu nou disc Acompáñame
Presenta el seu nou disc a Canovelles amb la intenció de donar a conèixer el seu treball més fresc amb un repertori de 10 cançons d’una varietat musical que passa pel Pop-Rock, el Reggae, el Punk o les balades. Es un disc jove de temàtica social i de superació. Els temes expliquen històries d’entrebancs, de caigudes, de mals moments que s’han de superar i de com els seus personatges ho fan.  

Diumenge, 19 d’octubre a les 18 hores
Dansa d’agost de la Companyia Acte Quatre.
A dues milles d’un poblet del comtat de Donegal, Irlanda, viuen les cinc noies Mundy, totes solteres, amb Michael, el fill de set anys de la germana més petita. L’estiu de 1936 la tornada del pare Jack, glòria local i familiar, després d’una missió de trenta-cinc anys en una leproseria a Uganda, i la visita de Gerry, el pare absent de Michel, marquen un punt d’inflexió en les seves vides. El seu món antic, rural i catòlic, s’esquerda per obrir-se cap a nous horitzons.  

Divendres, 7 de novembre a les 22 hores
Improshow.cat de la Companyia Planeta Impro.
Presenten un espectacle en català i dedicat 100% a Catalunya, on  ens en riurem de nosaltres mateixos i de tot el que ens envolta. A partir dels vostres títols i suggeriments, improvisarem al voltant de l’actualitat i la cultura catalana, en un espectacle diferent i únic a cada funció! Els actors surten a escena sense guió i és el públic qui proposa el que vol veure.  A partir dels títols i suggeriments, improvisaran al voltant de l’actualitat i la cultura catalana, des de l’APM o el 3/24 als castellers.  

Dissabte, 15 de novembre a les 21 hores
Dos hombres solos, sin punto com...ni ná de la Companyia Sweets events.
La companyia ens diu: “Dos hombres solteros de treinta y pocos y cuarenta y tantos comparten piso en una comunidad de vecinos de cualquier ciudad de nuestro país. Uno de ellos trabaja y el otro no; uno de ellos, gordito y amanerado, lleva siempre un mandil de lunares, con abanico a juego, y se encarga de las labores del hogar; el otro, esbelto y apuesto, es un joven que sale de casa traje y corbata. Se regalan flores públicamente las reuniones de vecinos, se dan besos de complicidad y palmaditas en el culo ¿Son gays? la respuesta es NO, aunque todo el vecindario piense lo contrario.”

Diumenge, 16 de novembre a les 18 hores
L’hort de Can Pitrocs de la Companyia La Guilla Teatre.
Els senyors Pitrocs tenen l’hort amb les fruites, verdures i hortalisses més gustoses de tota la comarca. Quan porten els seus productes al mercat tothom els vol comprar. Però des de fa temps tenen un petit problema de difícil solució: els ocells els fan malbé part de la seva producció. El senyor Pitrocs decideix construir un espantaocells i acabar així amb les visites d’aus afamades. El nou vigilant però, té una peculiar inquietud per a un espantaocells, la curiositat de conèixer món. Serà paradoxalment un ocell, qui li donarà l’oportunitat de viure experiències absolutament diferents i la capacitat per poder viatjar.  

Dissabte, 22 de novembre a les 18 hores
Concert benèfic de Santa Cecília a càrrec de La Societat Coral Amics de la Unió.
Ens convida per tercera vegada a la celebració del Concert de Santa Cecília amb l’esperit d’oferir-nos una selecció musical de cant coral de primer nivell i alhora l’oportunitat de col·laborar amb projectes solidaris que rebran íntegrament la recaptació de taquilla. Donatiu al final del concert. Us hi esperem!!!

Diumenge, 23 de novembre a les 18 hores
Els meus marits m'enganyen de la Companyia Grup de Teatre l’Aplec.
Adaptació de l'obra de Nicasi Camps i Pinós. La Càndida és una dona de mitjana edat casada amb la Rogèlia i amb un fill drogoadicte. Quan la Càndida ja no pot més, apareix l'Eduarda, la seva difunta esposa. A partir d'aquí, la Càndida i l'Eduarda intentaran posar fi a la infelicitat del seu fill.  

Divendres, 28 de novembre a les 21 hores
From lost to the river de la Companyia XeviXaviXou.
Aquest dos ballarins van formar part de la companyia Chicos Mambo en la creació dels espectacles “Barcelona, Paris, Caracas” i “Meli-Melo”. Ara tornen a treballar plegats amb la idea fer a un llenguatge original i sense complexes en la barreja de l’humor i la dansa. El llenguatge de XeviXaviXou és una mescla de dansa, teatre i clown. Els dos creadors proposen un tipus d’espectacles que connecten fàcilment amb el públic per les dosis d’humor en moviment que els intèrprets van injectant a cada segon.

Diumenge, 14 de desembre a les 18 hores
Tut-tururut la princesa! de la Companyia La Bleda.
La Princesa Bleda ha perdut el seu tresor. Avui, que ha vingut tanta gent a veure-la, i no els el pot mostrar! Amb la il·lusió que li feia! Ep: l’ha perdut… o li han pres? Potser li ha robat el gripau blau? Ja se sap que els prínceps tenen els dits llargs! La Princesa Bleda emprèn un viatge per recuperar el seu tresor. I és que el seu tresor és ben diferent a com ens l’havíem imaginat…L'univers de la Bleda estarà representat en un armari, tot el seu imaginari hi estarà tancat a dins...


Més informació:   Tota la programació