jueves, 9 de octubre de 2014

Confessions de dones de 30 a Can Palots

El proper dissabte, 11 d’octubre a les 9 del vespre a Can Palots, Anexa porta al teatre l'èxit que ha triomfat a tota Catalunya.

Direcció: Edu Pericas
Interpretació: Meritxell Huertas,  Mònica Pérez i Ota Vallès

Sempre he cregut que les converses entre dones són molt més divertides que les converses entre homes. Quan les dones parlen en confidència entre elles són més desinhibides, més mordaces, més picants, més rialleres. I no és el què, és el com parlen les coses, el que fa que siguin més hilarants.
La Meri, la Yolanda i la Mònica ja fa temps que es coneixen, que són amigues. Havien treballat plegades, una amb l’altra, però mai fins ara les tres juntes. I en tenien ganes. I es nota. La complicitat que tenen entre elles és absoluta, i juntes es tornen encara més còmiques del que són per separat. És un trio tan explosiu que calia portar-lo a un escenari.

Aquestes confessions ofereixen l’oportunitat de ficar-se en una conversa íntima entre tres actrius, amb tant talent humorístic, que saben compenetrar-se a la perfecció per aconseguir que on no et fa riure una, et fa riure l’altra.  

Més informació:   Venda d'entrades