domingo, 19 de octubre de 2014

L’Endevina-la guanya un premi

La campanya “Endevina-la”, organitzada per l'Oficina de Català, amb el suport de l'àrea de Promoció Econòmica, es va fer a 15 comerços de Canovelles durant el passat mes d'abril, amb la participació d'un total de 210 persones.

Els participants havien de respondre a les preguntes del joc d'enginy, diversos jeroglífics creats per en Jordi Esteban,  i omplir una butlleta amb les seves respostes.

El passat 10 de maig va fer-se el sorteig dels guanyadors del concurs en un acte que va comptar amb la presència del dibuixant i creador dels jeroglífics, Jordi Esteban, i diversos participants de la campanya. Els guanyadors van rebre uns vals per anar a degustar les tapes guanyadores del I Concurs de Tapes de Canovelles. 

Aquesta campanya rebrà un diploma de reconeixement, que atorga la Confederació de Comerç de Catalunya, en reconeixement a la millor iniciativa lingüística del sector comercial i el qual es lliurarà el proper dimarts 21 d'octubre, a Barcelona, en el marc de la 3a Jornada de Treball d´El comerç t'acull.