martes, 25 de noviembre de 2014

200 amants de les motos s'han trobat a la VII Trobada Motorista

El passat 16 de novembre els amants de les motos van gaudir d’una de les cites més esperades de la temporada: la VII edició de la Trobada Motorista de Canovelles, organitzada per la penya Oves’Kan.

Unes 200 persones de diversos municipis veïns van participar a la trobada, entre ells, els Motaris MC,  els Ángeles Guardianes MC, els Ángeles Verdes, entre altres grups motoristes de dins i de fora de la comarca.

Un dia de sol i una temperatura molt agradable van acompanyar la jornada, que va permetre als veïns i veïnes visitar novament una extensa i peculiar mostra de motos al pàrking del pavelló Tagamanent.

Havent esmorzat, els participants van sortir del pavelló per a fer la tradicional ruta en moto pels carrers del municipi. A migdia, la cercavila motorista va arribar novament al pavelló, on va tenir lloc el dinar de germanor de tots els participants. En un ambient molt agradable, es va celebrar el dinar i el tradicional sorteig i es va fer entrega dels recordatoris d’aquesta edició. El moment emotiu de la trobada va arribar quan tots els participants van fer un minut de silenci en record a Oriol González Pujol, mort en un accident de moto, el passat 14 de novembre, a Cardedeu. 

El president d’Oves’Kan, Jose Antonio Beigbeder, va definir la trobada com un èxit de participació, tot posant de relleu que “Oves’Kan és una entitat més de Canovelles i cada vegada està més present al municipi”. També va aprofitar l’ocasió per agrair la col·laboració de les empreses que han fet possible aquesta edició; l’Ajuntament i la Policia Local, que han donat suport en la realització de la cercavila i altres activitats de la trobada, així com de tots els veïns i veïnes que, com cada any, s’han acostat al pavelló per viure de més a prop aquesta passió per les dues rodes.