lunes, 10 de noviembre de 2014

Canovelles Roda Solidaritat

La Roda solidaritat és possible gràcies a la Fundació TUS OJOS, que ha realitzat durant aquest any, amb els joves de la Kl@b una sèrie de  sessions d'educació en valors i educació per al desenvolupament, a través del cinema i alfabetització audiovisual.

Addicionalment els nois i noies de la Kl@b han escrit, dirigit i gravat el seu propi curt en valors. L'objectiu d'aquesta activitat és sensibilitzar i reflexionar sobre ells mateixos i el món que els envolta, així com expressar creativament idees per millorar la societat.

La Roda Solidaritat és un projecte de sensibilització, reflexió i divulgació de valors solidaris per mitjà de la  realització cinematogràfica en un entorn local, al mateix temps que promociona els projectes de cooperació que es duen a terme als municipis participants. 

L’activitat es complementa amb l’exhibició dels audiovisuals en valors realitzats pels joves de cada municipi participant, junt amb altres continguts que mostren la tasca de les ONG’s i les Associacions locals amb l’objectiu de difondre la seva acció social a la ciutadania. 

En l'edició de 2014 hi participen Canovelles, Esplugues de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, Vilafranca del Penedès i Barcelona. 

Dijous 13 de novembre a les sis de la tarda, a la Biblioteca Frederica Montseny, es farà la presentació del curt realitzat per joves de la Kl@b. 

Més informació:   Cartell Tus Ojos (22,1 MB)