lunes, 24 de noviembre de 2014

El 13è Cros de Canovelles va repartir 140 premis

Un total de 19 curses formaven el programa d’aquest 13è Cros de Canovelles, organitzat pel Club Atletisme Canovelles, amb el suport de l’Ajuntament de Canovelles i el Consell Esportiu del Vallès Oriental, que va reunir un total de 377 atletes.

A les 9:30 hores es va iniciar la matinal atlètica amb el Cros popular, que va tenir com a guanyadors a Carlos Díaz (del CA Canovelles) i a Chaimaa Zouhri (Del CA Mollet). A continuació, van tenir lloc les diferents curses, des dels cadets fins als menuts, amb la novetat que hi havia una cursa per a cada any de naixement i sexe i que, per primera vegada, s’enduien premi els 6 primers de cada cursa. En total, es van repartir uns 140 premis al cros.

El circuit, que també va agradar força als participants, es va haver de canviar per causes alienes a l’organització i va passar per la zona de Can Duran i Can Colomer.

Cal destacar, a més, que aquest 13è Cros està inclòs dins de la lliga de cros del Vallès Oriental i que va tornar a comptar amb el suport de molts col·laboradors del programa “Joves i Esport” del SAE, que van donar un cop de mà als organitzadors durant tot el cros.  

Més informacióNOTICIA A VOTV