martes, 4 de noviembre de 2014

Improshow.cat al Teatre Auditori Can Palots

El proper divendres 7 de novembre, a les 10 de la nit, al Teatre Auditori Can Palots, la companyia Planeta Impro presenta un espectacle d'improvisacions d'humor, que tria el públic.

Direcció : José Luís Adserías i Ángel Galán
Interpretació: Alba Florejachs, Beatriu Castelló, Jordi Soriano, Jose Pérez-Ocaña, Judit Martín, Miquel Simó, Mireia Scatti, Mónica Ballesteros i Sam Gutiérrez
Teatre d’humor improvisat
Preu: 12 €        

Planeta Impro presenta un espectacle en català i dedicat 100% a Catalunya, on  ens en riurem de nosaltres mateixos i de tot el que ens envolta. A partir dels vostres títols i suggeriments, improvisarem al voltant de l’actualitat i la cultura catalana, en un espectacle diferent i únic a cada funció!

Un espectacle amè, original i participatiu. Els actors surten a escena sense guió i és el públic qui proposa el que vol veure, fent de cada funció un moment únic i irrepetible. 

Et sorprendrà la seva capacitat per crear històries improvisades amb l’ humor espontani que els caracteritza. Perquè tot és possible en 3, 2, 1… impro! A partir dels vostres títols i suggeriments, improvisarem al voltant de l’actualitat i la cultura catalana, des de l’APM o el 3/24, als castellers… Que juntament amb els títols del públic faran una combinació explosiva de riures i emocions. Perquè tot és possible en 3, 2, 1… impro!