miércoles, 5 de noviembre de 2014

Lliurament de Diplomes de comerç de la campanya Endevina-la

El joc de jeroglífics Endevina-la va rebre el reconeixement de la Confederació de Comerç de Catalunya. El premi s'atorga a la millor iniciativa lingüística del sector comercial i es va lliurar el passat 21 d'octubre a Barcelona en el marc de la 3a Jornada de Treball d´"El comerç t'acull".

Dos comerços de Canovelles van recollir el diploma, adreçat al grup de 15 comerciants que van participar en la campanya.

Aquest dijous, 6 de novembre a les 16 hores, es vol fer extensiu el diploma a tots els participants, en una trobada a la sala d'actes de la biblioteca Frederica Montseny.

Organitzada per l'Oficina de Català, amb el suport de l'àrea de Promoció Econòmica, la campanya es va fer a 15 comerços de Canovelles durant el passat mes d'abril, amb la participació d'un total de 210 persones.

Els participants havien de respondre a les preguntes del joc d'enginy, diversos jeroglífics creats per en Jordi Esteban,  i omplir una butlleta amb les seves respostes. 

El passat 10 de maig va fer-se el sorteig dels guanyadors del concurs en un acte que va comptar amb la presència del dibuixant i creador dels jeroglífics, Jordi Esteban, i diversos participants de la campanya. Els guanyadors van rebre uns vals per anar a degustar les tapes guanyadores del I Concurs de Tapes de Canovelles.