jueves, 6 de noviembre de 2014

Més de 800 caminadors a la Marxa

El passat diumenge 2 de novembre, la marxa popular més esperada pels veïns i veïnes va tornar a ser un èxit de participació amb 810 inscrits. 

La marxa organitzada pel Club Atletisme Canovelles, com cada any, a les 9 del matí l'alcalde va donar el tret de sortida a la caminada, al bosc de Ca la Tona.


Una marxa que oferia als participants dos possibles recorreguts (de 10 km o de 15 km) i tres avituallaments per reposar forces: el primer amb aigua, el segon amb fruits secs i xocolata i el tercer amb aigua i taronja. Aquest any l'organització va decidir no regalar obsequis i abaratir la marxa, que tenia una quota d'inscripció de no més 5 €. 

A la caminada, a més de canovellins i canovellines, van participar caminadors d’altres municipis de la nostra comarca i dels voltants. A l'arribada, els participants van rebre un entrepà de botifarra amb un refresc i van participar en el sorteig de 300 articles esportius. 

Els primers classificats, com cada any, van ser atletes del Club Atletisme Canovelles, que van tornar a ocupar les primeres posicions. Destaquen també els joves del club Iker Prados i Pol Guillén, de només 8 anys, que van fer la Marxa de 14 km en un temps d'1 hora i 36 minuts.